Duikvakantie in Egypte

Op duikvakantie.org vindt u per land/streek een overzicht van de aanbieders van duikreizen

Duikvakantie EgypteAltijd warm, altijd zonnig, altijd goed zicht. kortom: Egypte is een garantie voor een heerlijke duikvakantie. Egypte staat bekend om haar fantastische duikplakken. Aan de Rode Zee heeft u de keuze uit een aantal plaatsen waar u kunt gaan duiken. De een doet niet onder voor de ander.

Hurghada, Sharm El Sheikh, Dahab. Stuk voor stuk plaatjes waar fantastische duiklocaties zijn. De plaatsjes grenzen allemaal aan de Rode Zee. Een heerlijk gebied om te gaan duiken. De watertemperatuur is er altijd aangenaam. De zon schijnt er altijd en eenmaal onder water kun je zo ver kijken als je wilt. Haaien worden er regelmatig gespot. Maar ook dolfijnen, baramundi en andere grote vissen ontbreken niet in de Rode Zee. Duiken in Egypte is heerlijk.

Je zou denken dat de Arabische lente, die ook in Egypte heeft toegeslagen, het land enorm onveilig heeft gemaakt en dat er een scherpschutter achter elke hoek van de Egyptische straatjes zit. Dat is ver verwijderd van de waardheid. Als toerist zul je daar altijd genieten van een Koningsstatus. De Egyptenaren hebben weinig geld en omarmen toeristen die hun duikvakantie in Egypte komen houden. Omdat het toerisme er door de onrusten enorm is ingezakt, kun je nu juist mooie deals sluiten met duikscholen en duikoorden.

Beste Egypte duikvakantie-aanbieders

Club Med

Club Med Duikvakantie

Club Med is een betrouwbare internationaal opererende reisaanbieder. Neckermann biedt reizen naar verschillende mooie duiklanden aan. Geniet van een goed verzorgde duikvakantie door Club Med. Neem snel een kijkje en profiteer van mooie aanbiedingen! Club Med.

Egypte duiken

Egypte.nl is een betrouwbare internationaal opererende reisaanbieder. Neckermann biedt reizen naar verschillende mooie duiklanden aan. Geniet van een goed verzorgde duikvakantie door Egypte.nl. Neem snel een kijkje en profiteer van mooie aanbiedingen! Egypte duiken.

Jiba

Jiba Duikvakantie

Jiba biedt de leukste duikvakanties naar alle populaire bestemmingen. Uw duikvakantie bij Jiba betekent vertrouwd boeken en een gegarandeerd goed verzorgde vakantie. Ga naar Jiba.

Peter Langhout

Peter Langhout Duikvakantie

Peter Langhout Reizen heeft 20 jaar ervaring in het organiseren van bus-, vlieg- en autoreizen. Jaarlijks gaan vele tienduizenden mensen met Peter Langhout Reizen op vakantie. Peter Langhout is niet voor niets het 5de bekendste reismerk van Nederland.Ga naar Peter Langhout.